Zäme unterwegs

CH - Zürich
Mann
Frau
1988
Ich (m/36) würd mich als Bewegigsmensch beschriebe. Bin in minere Freizit am liebschte dusse unterwegs. Ich bin viel am Wandere. Chlettere aber au gern im Chlettergarte, gahn go jogge, mache eifachi Skitoure, gahn go langlaufe oder bin mit dä Schneeschueh unterwegs. D Abwechslig machts us. Au wenn ich mengisch sportlich unterwegs bin, han ichs au gern mal gmüetlich. Dä Weg ischs Ziel. Ich lebe im Moment und freu mich an chline Sache. So isch für mich s Schönschte amne Wuchenend unterwegs zsi. Wenn ich dusse unterwegs bin, gnüess ich d Rueh und tuen abschalte.

Ich wohn in Züri und lebe sehr gern da. Mis Umfeld lebt da und ich gnüess s kulturelle Lebe in Züri. Mini Fründe simmer sehr wichtig. Mag kommunikativi, loyali und ehrlichi Lüt mit Tüfgang. Oberflächlichi Beziehig gäbet mir eher wenig. Ich bin viel unterwegs und probiere gern öpis nois us. Min Job inere Nachhaltigkeitsfirma mach ich mit Engagement und git mir viel. Bruch aber zwüschtine au mini Rueh und gnüess än ruhige Abig dähei.

Grossi Menschmasse und viel Lärm verträg ich über langi Ziit schlecht. Gsundi Ernährig isch mer wichtig, ich choche gern und viel. Äs Bewusstsi für d Umwelt find ich wichtig. Im Moment bin ich viel idä Schwiz unterwegs, äs git no s viel z entdecke. Reise au gern mal mitem Zug in Europa umenand.
Ich suche ä Partnerin zum ä gmeinsami Zukunft ufzbaue. Zum dä Alltag zteile und idä Berge zäme unterwegs zsi. Ich schätze d Ziit zweit mit viel Vertraue und Verbundeheit sehr. Glichzitig bruch ich mini Freiheit, zum öpis mit Fründe odr allei zmache. Umso meh gnüss ich dän d Ziit zweit widr. Du söttisch wüsse, was du willsch und Nichtraucherin si.

Findsch du dich idere Beschriebig widr, freu ich mich vo dir zghöre! Ich mags nöd ewig zschriebe, lieber gömer zäme öpis go trinke oder mached än Spaziergang.
834
15.12.2024